30 Ağustos 2013 Cuma

Google resim arama dönün eski tasarım sağlar

Google Görseller eski Google resim arama tasarım geri dönmenin bir yolunu sağlamak gördüğüme biraz şaşırdım. Temmuz ayında, Google yeni bir Google görsel tasarımı ile sonsuz kaydırma çıktı. Tahmin edebileceğiniz gibi herkes yeni bir tasarım hayranları vardı. Web yöneticileri gibi gerçek görüntü ile site ziyaret etmenizi yavaşladı bilgisayarcı neden olmadı. Arama bu neden değil her şeyi ne onlar alışık değildi yapıldı. Geçtiğimiz ay içinde de beraberinde birçok hata vardı.Bugün, ilk kez, sanırım eski Google resim arama tasarım için geri dönmek için bir yolu yoktur. Sayfadaki görüntülerin altına kaydırırsanız "temel sürüme geçiş." okur, yeni bir düğme var. Tıkırtı üstünde o eski klasik tasarım için alacaktır. Tabii o zaman geri "Switch" Standart sürüme geçiş yapabilirsinizgoogle image switch Google yavaş yavaş giving arama bir şekilde onların cesur yeni arayüzler dışında. Google Haberler için geldiğinde, onlar yavaş yavaş geri eski tasarım getiriyoruz. Google solmak içinde-Google anında ile gitti ve bu yüzden onların yeniden yaptı. Ama ne zaman Google anında çevrileceğini?Jeff Google ekibinin Google Web arama yardım forumu yeni özelliği hakkında insanları anlatıyor. Dedi: aşağıdaki yaparak Google Görseller eski sürümünü geri dönebilirsiniz:


Google Web arama Help.Update, tartışma forumu: Bu eski bir haber ve ilk günden beri oradaydı. Yanlış alarm için özür dilerim.


Daha kolay sonra heyecan bu. Seçenek Google resim arama arabirimi beginnen beri vardı, bakın: http://wbsc.nl/ajYsYj. Da sen-ebilmek eklemek "& sout = 1" URL geri dönmek için sonuçlar.


Daha önce geçiş yapmak için bağlantıyı fark ettim. Tüm sayfa yük ve kullanmak için alt gidin izin vermelisin ve herhangi bir görüntü linklere tıklayarak hala görüntü yeni yönteme döner bir beladır. Sayfanın üstündeki bağlantıyı görmek istiyorum ve belki sörf yaparken eski sürüm tutmak için bir çerez oluşturmak.


Bu eski bir tartışma biliyorum ama kalıcı olarak temel sürüme geçiş yapmak için basit bir çözüm yoktur. Eğer Greasemonkey kullanın sonra bu komut dosyasını yükleyin. http://userscripts.org/Scripts/Show/48293. O zaman dinlenme ateş ve resim arama. Sayfanın altındaki aşağı kaydırma ve temel sürüme geçiş yanındaki düğme (her zaman) üzerine tıklayın ve değişikliği kalıcı olacaktır.


Büyük perakendeciler için online satış güçlü olabilir SuggestedReport olarak: 79 pct kötü niyetli saldırılar ve Android OS facebookta reklam vurdu


PR1 + Auto, otomobil otomobil & ilgili Sites*MrPadMan.com ürün lansmanı - iPad Video dersler gerekir (% 75 komisyon)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder