30 Ağustos 2013 Cuma

Sosyal video [rapor] - arama Eng dünyanın 11 en popüler spor takımları

Most Popular Sports Teams in the WorldPhiladelphia el ilanları, Hull City veya Kuzey Virginia Majestics (U12) olsun herkes kendi favori spor takımı vardır. SEW geçmiş olarak NFL gibi belirli spor için geçerli, ama biz tüm kazanan almak olabilir görmek için spor arasında baktım değil sosyal medya bir göz aldık. Şu ana kadar.


AOL bir bölümü, olması (Yasal Uyarı: yazarın işveren), video ulaşmak ve angajman "markalar arasında içerik, sayısı, nişan, yaratıcılık ve genel nitelik-in video sahibi ve sosyal kanallarda ses de dahil olmak üzere birden çok ölçüt puanları onun sosyal Video eşitlik (SVE) formülü kullanarak. dünya genelinde büyük spor takımları analiz raporu yayımladı Seçili takım onların mevcut online video stratejileri, net değer ve hayran kitlesi dayalı olması ve değerlendirilmesini içerik yükledi YouTube, Facebook ve son 12 ay içinde Web sitelerine aittir."


İlginç bir şekilde temsil ? beş farklı spor takımları vardı 11 top kriket (Evet, bir spor değildir), Formula 1 yarış, NFL, NBA ve futbol, futbol kulüpleri tarafından gerçekleştirilen google da reklam en iyi beş benekli.


Spor takımları, içinde ünlü hazırladığınız hayranları Red Bullun Sebastian Vettel neyin peşinde olduğunu biliyorum, ya da Real Madrid Christiano Ronaldo oynadığı bir video izlemek istiyorum ama bu sadece taktik kullandıkları olmak zorunda değil. Takımlar da diğer ünlü Çek / ünlü hayranları onların hesap sayısı artırmanıza yardımcı olacak. Boston Celtics hesabı yüksek görüntülenen video oyuncu Maria Menounos özellikli.


Birçok spor takımları ile bir global erişim ki birçok çokuluslu şirketler ne değil sundu varsa veya hedef-e doğru dilden bağımsız olarak tek bir kanal içine içerik yerleştirin.


Spor takımları sık bir ödül vermek onların hayranları ile sahne video ya da yeni bir araba açıklanması arkasında / oyuncu. Başka bir deyişle, bu içerik ilgi onlara, onlar izlemek istiyorum.


Evet, bu yeni bir Harlem Shake için video bağlantı için bir bahane, ama verilen bu Şubat ayında trend başlangıç yakın yayımlandıktan sonra bu videoyu 8,6 milyon hit üzerinden alınan bu çok shabby değildir.


Olmak olarak daha fazla veri görmek isterseniz, çalışma ile birlikte gitmek için bir Infographic da yayımladı.


Most Popular Sports Teams in the World


Güncelleştirmeleri (Günlük veya haftalık) bültenlerine kaydolun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder