29 Ağustos 2013 Perşembe

PageRank neden göz ardı edilmemelidir üzerinde inanılmaz ayrıntılı bir yazı

Aksi takdirde, Kevin Costner "Alan of Dreams" arama motoru kayıt içinde verilen tavsiyeler takip edin - sadece kurmak ve gelecekler. Ve bu teşhis edilmemiş sosyal bozukluğu exchange darbeler bir çeşit ile artılarını ve eksilerini PageRank sağlayabilirsiniz.


Bu sitede daha önce görmedim, ama etrafa sonra bütün bu yaygara nedir acaba. Bu site PR 2 olması gereken bir site gibi görünüyor! Eğer (o).


Üzücü yanı şu ki, birçok reklamverenler için küçük yeşil çubuk bağımlısı olduğu için PR... fark eder. Bak bu onların bakış açısından, adl-in onları-si olmak kullanılmış o kadar çok dolar w/AdWords reklam ve "mighty Google" küçük yeşil çubuk görmezden tavsiyesine gelip bir süre için yaşanma olasılığı yok.


Öyle ya da böyle, "küçük yeşil bar" burada... kalmak için büyük olasılıkla kısa vadede en azından. Ukalalık, onları kendi oyunlarıyla yendi... kalkacak mısın? ... İnlemeyi kes "yetki siteler önemli... veya sadece" cheerios içinde ağlamaya devam Google yerini alacak bir program oluşturun.


Sanırım "gerçek." tanımlamak gerekir Neyse ki bizim 20.000 + bülten abonesi, 10.000 + RSS aboneleri ve 600,000 + aylık ziyaretçi ve onlar ile bul "gerçek" bilgi burada katılmıyorum olur.


"Google kazanacaklardır" derken bizi kendi dizine eklemek demek? Eğer öyleyse, biz zaten kendi dizini vardır ve Google başladık bu yana.


Ukalalık, onları kendi oyunlarıyla yendi... kalkacak mısın? ... İnlemeyi kes "yetki siteler önemli... veya sadece" cheerios içinde ağlamaya devam Google yerini alacak bir program oluşturun.


Eh ben asla bir PR8 PR2 Web sitesi daha yükseğini yazdı. Burada tek gerçek değer olup Web sitesi Google tarafından veya değil listelenen yapılmış olarak dikkat etmektir. Herhangi bir değer bir PR genellikle Google site herhangi bir nedenden dolayı yasak değil ki söylemek için iyi (ve hızlı) bir yol var.


Yayınlanan ve bir kaç kez açıkladı PR algoritması gördüm. Ama yine de hepsi çok öznel bir başparmak gerçekten sucked değil eğer. O zaman bile Google el ile bir kaç site sayfa sırası ayarlanabilir. Bu neredeyse kesin o zaman el ile bir şey ayarlamak zorunda.


Ve yine bir PR1 ile bir site bir site daha SERPs bir PR5 ile daha yüksek rütbe olabilir ve genellikle yok aslında üzerinde durmak! Ne zaman sıralamasında Google nedir, ne gerçekten sonra PR önemli mi?


Herkes sadece yeterli bağlantıları herhangi bir Web sitesinden satın alma veya ilişkisiz herhangi bir Web sitesi ile bağlantıları ticaret tarafından yüksek dereceleri elde edebilirsiniz, Pagerank Web siteleri doğru sıralama bir etmen olarak değerini kaybeder.


Ücretsiz haftalık bülten, 18.000 small business kişi tarafından okunur, en iyi arama motoru pazarlama uzmanlarından makalelerin bir Özet sunar. Öğreneceksiniz:


Ücretsiz Haftalık Bülten tüm en son Trendler, etkinlikler ve iş ve yapmak daha fazla satış büyümesi için arama motorlarını kullanarak teknikleri ile güncel kalmak için mükemmel bir yoldur. E-posta adresi olacak değil , üçüncü kişilere verilecek.


Copyright © 1998-2013 K. Clough, Inc. Tüm hakları saklıdır. Gizlilik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder