3 Eylül 2013 Salı

Anket: Google tarafından dizine sayfalara nasıl kontrol edebilirim?

Birçok SEO bir Web sitesi Google tarafından Google dizine sayfaların doygunluk sağlık belirleyin. Temelde Google kendi dizin içinde olan sitenin sayfa sayısını bilmek istiyorlar. Yani bir site ile 1000 sayfa varsa bunların %100 Google tarafından dizine?SEO hakkında böyle farklı. O günlerde, çoğu SEO bir SITE komutu kullanılır. Örneğin,-onlar tapa içine Google [site: www.seroundtable.com]. Ama Google Google Web Yöneticisi Araçları çıkardı, SEO Web Yöneticisi Araçlarında googleye reklam vermek dizin sayısı ve Site komut arasında bir fark başladı. Yani, değil mi?JohnMu Google site komut yararlı değildir ve doğru sonuçları getirmiyor dedi. Bak, 15.000 üzerinde sayfaların dizine bu sitede bir SITE komutu yol açar:Google Indexed Pagesama Web Yöneticisi Araçları sadece gösteren 8.000 +:Google Indexed PagesSITE komutu yok sayıp sadece Google Web Yöneticisi Araçları bakmak için istemcileri söyle. Ne iş yapıyorsun? Anket: Forum tartışma HighRankings forumda al.


Evet, Web sitenize Google Web Yöneticisi aracını kullanarak dizin oluşturulmuş sayfa sayısını kontrol etmek için mantıklı ama site kullanarak dışında hiçbir seçeneğiniz olacaktır: komuta sahibi değil diğer Web siteleri için.


Endeksli sayfaları ve IBL saymak için Google Web Yöneticisi araçlarını kullanın. Neden Yahoo ve Bing kendi sürümünü yok olarak befuddled. Bing dupe sorunları (dinamik parametreleri, vb) w/o sayfaları doğru sayıda dizin oluşturma sorunları var gibi görünüyor bu yana özellikle yararlı olur. Yahoo Siteexplorer resmen berbat. Doğru değildir artı eski kullandığınız arama operatörleri gibi "link: http://www.domain.com-site:domain.com" vs, hala Siteexplorer daha farklı sayıları olsun. GWT en iyisidir.


Büyük perakendeciler için online satış güçlü olabilir SuggestedReport olarak: 79 pct kötü niyetli saldırılar ve Android OS vurdu


Benim için en iyi hangi reklam ağı??godady 0,99 etki alanı satın alabilirsiniz tekrar??0,99 daha fazla etki elde etmek için herhangi bir hile?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder