12 Eylül 2013 Perşembe

Mobil #PR kargaburun: Marka hikayeler anlatmaya & Haberler - arama motoru Watc en iyi duruma getirme

Gösteri öncesi oranları geçilmek bugün. SES San Francisco (Eyl 10-13) için kaydolun ve 200 $ tasarruf!


Nike, Starbucks ve Victorias Secret ortak bir şey var herkes Instagram üzerinde en popüler markaları en iyi 10 listesi yaptı. Hoşgeldin mobil halkla ilişkiler hareketi için bir büyük marka ya da googleye reklam vermek kişisel marka olup, bu neredeyse kendi kendini sabote bir online pazarlama planı cep haber samimi ve görsel hazır değilse kabul edilir.


nitrogram-top-10-instagram-brands


Günün 24 saati ulaşmak onların hareket eden telefon içinde kol çalışmaları Sergisi ortalama bir Amerikalı (bu ankete katılanların yüzde 91) vardı. Cep telefonları sosyal medya mesajlaşma ile karıştırma, bir halkla ilişkiler felaketi ve marka kalıntı için bir reçete olabilir haber kırılma değil.


Sosyal blunders gerçekleştiğinde yalaka KitchenAid fiyasko ya da patavatsız çıplak selfies tweeting sosyal medya Rehabilitasyon ve kriz tabanlı yeni bir dizi olası ihtiyaç ve itibar Yönetimi Hizmetleri gazeteci veya iş sahibi için yaratmıştır.


İçin telefon geldiğinde pozitifliği flip tarafında arıyorsunuz; fırsat şirket haberleri sunmak ve etkin tanıtım organizasyon veya kişisel marka yaratmak için bir araç olarak hareket eden kullanma için burada.


starbucks-instagram


Biz banyo, TV seyretmek, dükkana gidip gazete okumak cep telefonu kullanın. Bir akıllı telefon hemen hemen vücudun bir uzantısı haline gelmiştir.


Ama gerçekte, cep telefonları, gerçek zamanlı olarak bağlı kalmak için kullanılmaktadır; pazarlama planı bu çabuk ve basit ipuçları ile mobil bir PR makeover vermek için bir sebep daha:


Eğer bu gerçek değil, iş kaybediyorsun. Marka Web sitesi veya blog mobil aygıtta test mi? Mobil dostu değilse, muhtemelen "Merhaba" adlı mobil ziyaretçi kaybediyorsun.


Emin olun Web site/blog hızlı bir şekilde yükler, gezinmek kolay ve hızlı nokta üzerinde erişim sağlayan iş bilgileri (örneğin, yön, iletişim bilgileri ve nasıl kolayca satın alma).


Yerel umutları/müşterileriniz sizin için taşınabilir bir aygıtta arıyorsunuz? Markanızın Google Yerel listeleme ücretsizdir ve haber güncellemeleri, değerlendirme, Hizmetleri, ürünleri, saat ve hatta fotoğraf ve video dahil olmak üzere iş detayları içerecek biçimde güncelleştirildi.


Zaten yapmadıysanız, Google Rehber hesabınıza Google + Yerel bir hesap taşımak ve yerel görünürlüğünüzü yüksek ve mobil ulaşmak kolay korumak üzerinde arama yöntemlerini öğrenin. Googlenın yerel geçiş hakkında bilgi edinin ve mobil, yerel ve Sosyal mesajını kontrol altında kaldığından emin olun.


harrington-house-google-plus-page


Medya, blogcular ve müşteriler ile hareket eden, son haberleri öğrenmek için kolaylaştırmak; bu yana özellikle yüzde 77i kurumsal haber web siteleri veya mobil cihazlar kullanarak çevrimiçi newsrooms ziyaret söylüyorlar.


Bir gazeteci veya mobil bir cihaz aracılığıyla ve teslim tarihinde sitenize gelen blogger düşünün. Tek sorun, onlar kolayca medya iletişim bilgileri bulamıyor olmasıdır.


Sadece yüzde 10 PressFeed bir online haber raporu rapor Inc. 500 şirketleri kişi adı haber içerikleri ana sayfada var ve inanılmaz bir yüzde 71 var hiçbir kişi adı onların basın bültenleri ya. Kaç gazeteciler ile mobil aygıt iş hayal?


Gazeteciler, çevrimiçi bir newsroom içinde en şok edici hataları biri olarak bir ilgili kişi adı ve gerçek bir kişi sayısı eksikliği öngörmektedirler. Son Tarih artık - gazeteciler ve blogcular birçok saat sonra çalışır.


Online Yayınlanan hikâyeler güncelleştirilir 24/7. Senin newsroom içinde belirtilen ilgili hiçbir kişi ise, bir hikaye bir hikaye alma daha kaybetmek için iyi bir şans var.


twitter-hashtag-cloudÜzerinde 7 10 hashtag kullanıcılar tarafından RadiumOne son ankete göre onların taşınabilir aygıttan bunu. Bu Instagram, heyecan veya Facebook şimdi olsun, bu durum haber mobil kullanıcılar için en iyi duruma getirme zaman göz önünde bulundurun:


Google Analytics kontrol edin; bkz: telefon trafiği nasıl göründüğünü ve nasıl büyüyor. Marka için bir mobil PR #Fail hazır veya başlı mı? Mobil bir makyaj için zaman olabilir.


Güncelleştirmeleri (Günlük veya haftalık) bültenlerine kaydolun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder