13 Eylül 2013 Cuma

Jakob Nielsen SERP geleceği ele alınmaktadır.

Gord Hotchkiss blogged kullanılabilirlik uzmanı Jakob Nielsen arama sonuçlarının gelecek inanılmaz bir söyleşi. Nielsen bir sürü gerçekten ilginç bir puan kadar getiren bu yana bir tartışma hakkında röportaj, Cre8asite forumlarında ortaya çıktı:


Bill Slawski çok ne diyor Nielsen ile aynı fikirde değil. Oysa öyle değil Nielsen inanıyor, arama sonuçları büyük ölçüde 3 yıl içinde değişti o inanıyor. Wikipedia yürütülmesi konusunda bir başlangıç noktası olarak yararlıdır inandığı araştırma--ve bunu kabul ediyorum. Wikipedia kez tipik kullanıcıya alakalı bağlantılardır.Görüşme çok kapsamlı ama kesinlikle okumalısınız ve Cre8asite Forumlar forum tartışma devam ediyor.


Çok ilginç bir röportaj, özellikle Nielsen fazla iyimserlik için arama geliştirmeler hakkında yakın bir gelecekte dile getiriyor değildir beri. Keşke bir şey parçası olduğunu tartışmak, değil, potansiyel bir arama sonuçları paradigma kayması. Sonuçlar, ne de daha iyi alaka, ancak kullanıcının sorgusunu daha farklı bir yol düzeni anlamına gelmez. SenseBot biz en alakalı arama sonuçları - sorgu konu hakkında özet bir özetini sunar. Aksine nerede hala içerik için tek tek her kaynak için gitmek zorunda geçerli modeli bu. Bunu www.sensebot.net deneyebilirsiniz.


İş için kötü Bing Haberler yenilenir ile üst gidişli konular üzerinden Bing, Twitter ve online pazarlama FacebookWhy SEO fanatikler vardır


Borsa oyunu SiteCopyright görüntüleri?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder