12 Eylül 2013 Perşembe

Domaining Devrimi: Alan yuvarlak masa dersler

"Devrim televizyonda değil... evde kalmak mümkün olmayacaktır..... .sen değil güçlü-e doğru tapa içinde açmak ve devrim olacak... polis olmak yeniden çalıştırmak kardeşlerin... devrim canlı olacak."... Gil Scott-balıkçıl


2007 Etki Roundtable Seattle (adam SEO´s John Andrews, Dustin Woodard, Aaron Wall, Chuck fiyat ve Dave Bascom) ile birlikte katıldı. Orada çok domaining hakkında en son SEO´s tarafından yazılmış... bir kısmını ücretsiz ve bir kısmı yanlış bilgi. Ben çok da değişen arama motoru algoritmaları üzerinden makul bağışıklığı olur eski iş çevrimiçi bir uzantısı olarak görüntülemek için büyüleyici olmak domaining bulun. Daha da ilgi çekici, başarılı domainers kendi yatırımlarından kazanmak para miktarı düpedüz korkutucu.


Etki alanı adları ve geleneksel gayrimenkul arasında paralellikler derinlerde. Bir etki alanı adı "(Bu da nadas düzenleyebilirsiniz veya geliştirilecek) ham geliştirilebilir arazi için" karşılaştırılabilir. Etki alanı adı, "bir iş haline geliştirilen" veya "Park için gelir".


Etki alanı park için bir etki alanı sahibi etki alanı DNS Park şirkete iletir. O Park söyler daha ne tür (kategoriye, anahtar kelime veya her ikisi tarafından) sayfada reklam şirketi. Domain sahibi sonra "Park sayfası bir kullanıcı dostu sayfa tasarımı seçme ve içerik sayfasının Web sitesi URLsi bir konu için en iyi eşleme hem domain sahibi iyi EPC sunduğu diğer reklamlar için reklam optimize edebilirsiniz".


Genellikle, park edilmiş etki alanları ziyaretçi almak ve nerede webde gezinen (ardından bir .com veya diğer uzatma) boşluk olmadan tarayıcı içine arama terimleri türleri "trafik" türü içinde gelir elde edin. Eğer park edilmiş Web sitesi önceki bağlantı popülerlik, ancak, o da trafik bu bağlantıları takip insanlar almak.


Domain sahibi ayrıca bir maliyet-fayda analizi yapmak ve "etki alanı adı aracılığıyla site oluşturma geliştirmek" karar vermek. Birçok domainers bazıları eksik değilse beceriyi site geliştirme, böylece gerçek bir domainer yalnızca geliştirme maliyeti nedeniyle genel en güçlü markalarla yapacağız söz konusu.


Site geliştirme seviyesi biraz domainer amacı bağlı olabilir. O etki alanı için uzun vadeli tutmak planlama veya satmayı planlıyor mu? Her halükarda, geliştirilen site tüm "kar ve zarar hakkında"..... that´s olduğunu nasıl bir domainer seçtiğin bu kullanıcı yatırım performansını değerlendirir.


Bazı site geliştirme bir adım daha ileri götürün. Örneğin, Mike "Zappy" Zapolin bazı süper premium onun etki, form bir şirket için Kiralık bir CEO ve onun genel adı satın alma dönen bir büyük iş durum dışarı inşa.


Üzerinde fark var iş gösterir son zamanlarda birçok katılımcılardan "generickeyword.com" vardır. İşin bir domainer muhtemel maksimum yatırım Getirisi seçtiğin bu kullanıcı premium domain yatırım yakalamak istiyor.


Umarım, en SEO´s artık bir etki alanı adı gerçek değerini çok hedefli anahtar kelime içinde mevcut olan tahakkuk hafif arama motoru yarar aşabilir biliyorum. Her genel kelimesini nokta com etki alanı benzersiz ve yalnızca bir sahip olabilir. Her tip-in trafik tutarlı bir düzeyde de kontrol edecek. Eskiden, birçok etki alanı sahipleri inanılan etki alanı değeri 5-10 kez yıllık PPC gelir... ancak, bu kural çok itibar. Ne istekli bir alıcı ödeyecek değer bir etki alanıdır ve etki değerleme isabetsiz bir bilim olarak görünmektedir.


Birçok işletme isteği kendilerini marka kalite prim adları inanılmaz kıtlığı ile birlikte genel nokta com etki alanı için değerini gök yüksek araba kullanıyor...


.. .ve henüz, pazarda para kazanmak yeni başlayanlar için yeterince yer yoktur. Öğrenmek temel kuralları, algı, 5 yıllık şekerleme ve oldukça cömertçe dışarı nakit mümkün olabilir.


Düşük anahtar. Mellow. Rahat. Hoş geldin. İş ve sosyal zekası tanıştığım herkesten çok yüksek. Orada aren´t herhangi bir Jason Calcanises domaining dünyadaki herkes konuştu için SEO ve nasıl domainers daha fazla kazanmak yardımcı olabilir çok ilgi onların yatırımlar. Ayrıca, bir grup yeni başlayanlar için daha az insan hayal değil ve bana bir SEO toplantısında lafından kazanılmış olurdu soruları türünü cevap verir. Hatta ne zaman ben belli ki sadece goodies almak için kabinleri yaklaştı (t-shirt için teşekkür ederiz Michelle), insanların teklif hala kendilerini kaynakları sanayi öğrenmek bir etki acemi.


Ayrıca, SEO konferanslar için yapılmış olması, yıldız sanayi "normal" görünüyordu anlamak google adwords zor. Frank Schilling konferansta gözlemleyerek üzerinden (onun keynote olağanüstü lütfen izlemek ya da dinlemek), ve etkili olduğunu asla tahmin nasıl inanılmaz başarılı mümkün olacaktır. Saygı ve katılanlar üst domainers verdi saygı düzeyi daha da şaşırtıcı değildir. Tabii ki, insanlar onlara ama onlar ile sohbet didn´t deli ağa veya çerez tavsiye arayan insanların throngs çekmek. Konferans sırasında kendi manevralarının alacak ve kendi iş yapmak için izin verildi. Danny veya Rand konferans yere kalabalık toplama olmadan yürüyebiliyordu. Ben don´t düşünüyorum.


Domainers SEO´s yatırım için değer ekleyebilirsiniz ve genel itibarımız domaining topluluk oldukça iyi görünüyor biliyorum. Hatta Frank Schilling, onun "Güz trafik girişimi" büyük olasılıkla bir SEO bileşeni içerir onun açış belirtilen. Ancak, onların ihtiyaçlarını öğrenmek ve kendi dillerini konuşmak gerekir. "SEO-Speak" hakkında yatırım Getirisi ve Profit/Loss...they don´t bakımı hakkında duymak istiyorlar. SEO da bilmeli bir prim etki alanı adı isn´t sadece online varlığı bir iş... iş s. Bir SEO firması tarafından vidalı yukarıya ilk prim etki bizim itibar domaining topluluk öldürecek değil var bunun olmasına izin.


Domaining sanayi gibi SEO arama öğrenmeye başladığı 2000 yılında artık. Hala bir sürü fırsat atlamak için ipleri öğrenmek ve muhteşem kar yapmak olduğunu. Etki alanı adı makaleler Yerel Gazeteler isabet, sanayi ilan ve domaining web Girişimcilik doğal bir uzantısı olarak algıladıkları konferans katılımcı tüccar Wayne gibi getiriyor. Etki alanı konferans haline yakında arama konferansları değil daha çok kalabalık gibi. Yeni bir oyun kuralları için... sezgi ve pazarlamacılar için de domaining çevirmek olacaktır algı için en iyi arama ortak yüksek düzeyde adapte etmek isteyen varsa SEO´s yerleşik diğer sanayi girenler bir avantaj var.


SEO bir hedefe ulaşmak için mükemmel bir araç, ancak nadiren bir hedef olduğunu kendisi..... don´t daha büyük ve daha iyi bir şey için SEO bilgi manivela korkuyor.


Ücretsiz haftalık bülten, 18.000 small business kişi tarafından okunur, en iyi arama motoru pazarlama uzmanlarından makalelerin bir Özet sunar. Öğreneceksiniz:


Ücretsiz Haftalık Bülten tüm en son Trendler, etkinlikler ve iş ve yapmak daha fazla satış büyümesi için arama motorlarını kullanarak teknikleri ile güncel kalmak için mükemmel bir yoldur. E-posta adresi olacak değil , üçüncü kişilere verilecek.


Copyright © 1998-2013 K. Clough, Inc. Tüm hakları saklıdır. Gizlilik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder