9 Eylül 2013 Pazartesi

İngilizce anahtar kelimeler gerçekten İngilizce olmayan sakının

Tüm E-çözümler projektör |





Yaklaşık ilk adımları uluslararası pazarlarda sık sık almak üzere olan İngilizce konuşan pazarlamacıları onlar "ile alabilirsiniz Eğer" bilmek istiyorum onların erken ödenen arama kampanyaları İngilizce anahtar sözcükler kullanma. İlk bakışta, bu "hapisten bedava olsun" kart isteyen bir soru gibi görünüyor ? başka bir deyişle uluslararası bir proje ile indi ama nereden başlayacağımı bilmiyorum ve oldukça yaparım ben en basit yolu. Ama bekleyin, fazlası.


Dil, insanlar ve yeni fikirler gelişimi arasındaki ilişki anahtar kelimeler nasıl oluştuğunu ile ne internet reklam paketi çok şey vardır. İlk olarak, dil yok bir ada vardır ve aslında olmadı. İngilterede yaşadığım yerde Danelaw gün Danimarkalı kökenleri ile birçok kasaba Danimarkalılar bu İngilterede parçası hüküm zaman vardır ? yerleştirir Wetherby veya Thorpe Willoughby gibi. Romalılar olmuştu zaten burada ve sol bu sahne ile onların Latin mark dile ? Eburacum "York" için örnek ? ve Danimarkalılar Vikingler ve Fransızca konuşan Normanlar tarafından takip edildi. Aslında, İngilterede Norman işgali oluşturulan, ne için bugün bildiğimiz "İngilizce" kelime, % 60 gibi bir şey!


Ne zaman bir dil değil bir kelime var bir şey için ? çünkü Belki de yeni bir buluş ? bu dili konuşanların sık sık onlar ilk duymak başka bir dilde sözcükler evlat. Böylece kabaca yolu izlemek "kahve" dan onun Arapça konuşan heartlands Güney Avrupa ile Kuzey aldı. Modern teknolojinin hızla yeni kelime oluşturma ve anahtar kelimeler bir sürü üreten dilleri geniş bir yelpazede tarafından kabul ediliyor terimlerinden bulur şaşırtıcı değil bu yüzden ? Görünüşe göre ? İngilizce.


Başka bir dil konuşan bir ülkede İngilizce kelime araştırma yaparken, genellikle İngilizce anahtar kelimeler kadar haşhaş bulacaksınız bir sonucudur. Ama bizim uluslararası kademeli Dağıtım stratejisi için ne anlama geliyor?


Hoparlörler dillerden kelime--dan diğer halk benimseyerek hakkında ilginç fenomenler kötü bir alışkanlığı, tamamen farklı bir şey için onları kullanarak sahip oldukları biri! Bir Alman, eğer sizin için bir "kullanışlı" için örnek, o yardım için ama bir cep telefonu için bakmıyor sorar. Ya da "beamer" ise o istiyor, bu hızlı bir araba, ama onun PowerPoint slaytlar çalıştırmak için bir tasarı değil.


İş iş pazarlamacılar için kez aslında birçok dilde konuşmacılar tarafından kullanılan talep ettiğiniz anahtar sorun karşısında, ancak anahtar kelimeleri, hepsi aynı şey demek ancak konuşmacı dili içinde kullanılan bulabilirsiniz. Tıp, bilim ve teknoloji alanlarında, bu özellikle doğrudur. Örneğin, "webinar" için 22.000 kere-de ay Almanyada Almanca aranır. "Webinar" Alman bir kelime olarak bu durumda çünkü Almanyada sadece 1,000 aramaları için "Web Seminerleri" ama 1.900 arar: "webinare" hangi orijinal İngilizce terim bir çoğul kapatılmasını kullanılmakta olduğunu kolayca anlayabilirsiniz standart Almanca dilbilgisi kurallarını kullanarak. Almanlar bu kelime sonra kullanarak aslında onlar arama ingilizcede anlamına gelmez ? Almanca olarak kabul edilen bir kelime kullanarak hatta arıyorlar.


Nerede İngilizce bir kelime yazım çakışacak aynı şekilde başka bir dilde bir sözcüğün bu konuda bazı örnekler vardır ? bazen ile potansiyel olarak yıkıcı sonuçlara. Fransızca "sandalye" için arama yapıyorsanız, örneğin, gördüğünüz sonuçlarını "sandalye" Yani "et" Fransız anlamını üzerine oturduğun bir şey anlamını amaçlanan İngilizce yerine ilgilidir. "Oda" muhtemelen aradığınızda Hollandalı süslemeleri ve mobilya, ama onların kahve koymak kremsi bir madde düzenlemek için bir alan için seyir değildir. Ve İtalyanca "maymun" Aslında "Arı" ve muz seviyor ve hayvanat bahçesinde ziyaret edilebilir bir yaratık değil anlamına gelir.


Fransız işyerinde en iyi çabalarına rağmen orada "bilgisayar" bir hala yarım milyon arar her ay Fransızca olarak Fransada. Bu kadar tarafından dünyanın bu kaçınılmazdır kullanılan güçlü bir terimdir. Ama bekleyin, biz bu hedef bir biz 20 milyon artı aylık arama için "spor" ki gerçekten kazanan bu durumda kaçırırsınız yerine bir çok bekliyoruz! "Bilgisayar" hedefleme daha az biri yirminci Fransa pazarının teslim ama anahtar kelime araştırma hala bunun için aranan söylerdim ? iyi yatırım Getirisi sağlamak sık sık arama için hiçbir mucize çeviri yaklaşımlar başarısız.


Sadece bir anahtar kelime İngilizce olduğunu düşünüyoruz çünkü aslında haklıysak anlamına gelmez. Dönem "gündem" örneğin başlangıçta gelen Latince ve yerine bir toplantı planlama yapmam gerekenler listesi anlamına geliyordu. Çünkü onlar "günlüğü." demek için kabul edilen günümüzde, Fransızlar bu dönem çok kullanmak Ve "nouvelle cuisine" nerede biz yani pahalı Fransız pişirme gelince ? Fransız de seyir tamamen yeni mutfak veya mutfak tasarım ev için bu anlamı yanında.


Bu gerçek bir amaç ile anlamsal bir terimdir düşünebilirsiniz ? umut değil ama nolur nolmaz "Birlik Terminolojisi" Fransızdan geliyor ve kuşlar tweeting tanımlamak için kullanılan unutma. Çünkü sadece başka bir dil için bir anahtar kelime onay yapılabildiği gibi görünüyor bir anahtar kelime İngilizce noktasını gösteren gerçek bir amacı olduğunu, aslında bu ortalama veya biz düşündüğüm anlamına gelmez.


"Casino" örneğin aslen İtalyan bir kelimedir ve birçok Avrupa dillerinde "kutu" veya "süpermarket" gibi kumar oynamaya gidecek yerin anlamında kullanılır.


George Bush, "Fransız ile sorun şu girişimci için bir sözcük yok" derken muhtemelen sonra bunu anlayabilirsin ? oldukça titter. İronik olsa da, "girişimci" işadamı Fransızca yerine İngilizce var "yenilikçi" fikri sadece anlamına gelir çünkü bunun hata yaptık. Belki de George gerçekten, "Fransız sorun vardır bizim gibi word girişimci kullanmayın" dedi olmalı o zaman o gerçek bilgelik ifade.


İle ilgili konular: Kanal: SEO | Uluslararası arama


Yazar hakkında: Andy Atkins-Krüger 1997 yılından beri Uluslararası arama konusunda uzmanlaşmış ve WebCertain CEOsu, çok dilli arama ajansı ve genel yayın yönetmeni çok dilde-Search.com blogun bir dilbilimci değil. Onu burada @andyatkinskruge heyecan takip edebilirsiniz. Daha fazla makale tarafından Andy Atkins-Krüger görmek


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Biz çocukken öğrendim 9 bağlantı kurma dersleri


Hakkında bilmiyor olabilirsiniz Bing Reklam için benzersiz özellikler 10


PageRank nihayet öldü? Görünüşe göre olması, en azından Google araç çubuğu


Oturaklı şimdi: Update tanıtımlar yer-farkında uyarıları


6 SEO zorluklar her işletme sahibi ve pazarlamacı gerekir iddia ile 2014 yılında


Google anahtar kelime aracı resmen öldü, anahtar kelime planlayıcısı ılık Hoşgeldiniz alır


Perakendeciler Google PLAs, tatil dalgalanması [Marin] beklendiği ürünlerle 1 milyarın üzerinde teşvik etmek.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder