4 Eylül 2013 Çarşamba

Özetlenebilir Google Link muamma

Ticaret Linkler linkler satmak, bağlantılar, bağlantılar, bağlantılar, bağlantılar - ne does istemek, bağlantıları satın SEO veya Web Yöneticisi mi? Onlar olmadan yaşayamam, onlarla yaşayamazsın. Eğlenceli bir WebmasterWorld iplik vardır biraz meblağlar up "muamma" SEO ve Web yöneticileri vardır, iplik gelince bağlantı popülerlik oluşturmak için.İşte bu kadar birçok SEOlar özetliyor mesaj:


Google aslında bir Web sitesi cezalandırmak ve bağlantıları nedeniyle kendi arama sonuçlarının intentionaly manipülasyon için ödeme yapıyorsanız bile sonuçlarından çıkarmak biraz zaman için bir izlenim altında oldum.Biraz tuhaf görünüyor. Yani, ne yapıyorsun? SEO herhangi bir tür yapan kimse kesinlikle Google arama motoru sonuçlarını işlemek çalışıyor. Bu yüzden eğer onlar ücretli bağlantıları kaşlarını (tüm zamanlar para aslında sonra) onlar tüm SEO kaşlarını.Bu Google için site bağlantıları için ödeme yasağı, ama onlar tamamen sıralaması (SERPs yapay olarak manipüle) geliştirilmesi iyiliği için gerçekleştirilen herhangi bir diğer SEO taktikleri, gerçekleştirmek site yasak değil garip.Patronum, bu bağlantıları almak güvenli olup olmadığını soruyor. Yahoo! güvenli ve birkaç diğerleri listesinde olduğunu eminim. Ama bir ödeme yapan güvenli ve başka bir no-takip hariç link değil, mi?Sakın deme çünkü onlar refiew senin yer--sadece aptal birisi site gözden geçirmek için 300 $ ödeyecek. Pervasızca yalnızca bağlantıyı ilgileniyoruz. Ve biz sadece bizim sıralaması doğru geliştirmek için istiyorsun?Kıdemli Üye, tekerlek, dediği gibi "Sen tamamen Hepimiz varız muamma kapsüllü."Suçu bir yere değil. Google siteleri doğal güvenini kazandım istiyor. Web yöneticileri sitelerine hızlı güvenilir olmasını istiyorum. WebmasterWorld Forum tartışma.


Bilmece tüm SEO dünya mükemmel bir özetini karşı google reklam firmaları karşıya olduğunu katılmak zorundayım. Sonraki smackdown daha da karışmasına neden.


Büyük perakendeciler için online satış güçlü olabilir SuggestedReport olarak: 79 pct kötü niyetli saldırılar ve Android OS vurdu


Logo Yarışması 50 $ anında PaypalDont unuttun Aboneleriniz izin!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder