8 Eylül 2013 Pazar

Google bağlantı rakiplerin yanında YouTube videoları

Tüm E-çözümler projektör |





google-linking-out


Google bağlantıları farklı video siteleri ve arama motorları, arama sonuçlarında gösterilen başladı. Linkler YouTube videoları görünür ? ama sadece müzikle ilgili aramalar.


U2 için bir arama, örneğin, Google üç videoları YouTubea gösterir., ama şimdi liste her bir video yoksa sadece daha fazla sayfa aşağı ya da derin sayfalarında göstermiştir kadar ek bağlantılar içerir. Yukarıdaki örnekte, giden bağlantılar karışımı Videoya özgü siteler (Dailymotion, Metacafe) ve arama motorları (Yahoo, Yandex) üzerine gelin.


Geç Cuma blog yazısı olarak, Google bağlantıları reaktör açıkladı:


Yeni görüntü zamanlaması az söylemek ilginç. Googlenın resmi bir EU soruşturma dahil olmak üzere, kendi siteleri tercih eder şikayetleri dünya çapında büyüyen bir koro vardır.


Bu hareket bu şikayetleri belli bir yanıt gibi görünüyor ama doğal olarak, Google, blog yazısı bu doğrultuda bir şey yazmıyor.


İle ilgili konular: Kanal: Video | Google: Eleştirmenler | Google: Kullanıcı arabirimi | Google: Webde arama | Google: YouTube ve Video | Son Haberler


Yazar hakkında: Matt McGee, genel yayın yönetmeni arama motoru Lands. Haber kariyerine TV, radyo ve yazdırma gazetecilik harcanan süreyi içerir. Az sayıda SEO ve sosyal medya danışmanlık istemcileri gibi normal konuşma nişan ABD pazarlama etkinlikler dahil etmek web kariyerine devam ediyor Son zamanlarda Google cam cam Almanak ve ayrıca Bloglar küçük iş arama pazarlama adlı adanmış bir site başlattı. Matt @MattMcGee, Twitter ve/veya Google Plus üzerinde bulunabilir. Onun kişisel blog Mattın açıklamaları okuyabilirsiniz. Tarafından Matt McGee daha eşya görmek


@sengineland izle





İyi yer ve biz bu özelliklerin silindir dışarı daha fazla görmeye başlayacaktır. Bu arada AK Antitröst şimdi reklamverenler sormaya başladı sorular ? http://nyti.ms/f77kd8


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Biz çocukken öğrendim 9 bağlantı kurma dersleri


Hakkında bilmiyor olabilirsiniz Bing Reklam için benzersiz özellikler 10


PageRank nihayet öldü? Görünüşe göre olması, en azından Google araç çubuğu


Oturaklı şimdi: Update tanıtımlar yer-farkında uyarıları


6 SEO zorluklar her işletme sahibi ve pazarlamacı gerekir iddia ile 2014 yılında


Google anahtar kelime aracı resmen öldü, anahtar kelime planlayıcısı ılık Hoşgeldiniz alır


Perakendeciler Google PLAs, tatil dalgalanması [Marin] beklendiği ürünlerle 1 milyarın üzerinde teşvik etmek.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz google reklam verme ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder