1 Eylül 2013 Pazar

Video Arama Optimizasyonu

Sherwood Stranieri: Video arama pazarlama potansiyeliBurada video siteleri bunları kullanmak sadece insanlar içinde onları ölçmek ister akarsu, kez, vb çok güçlü olduğunu görebilirsiniz. YouTubenın pazar payı tüm diğer video siteleri hisse kombine aşıyor. Hayır şaşkınlık Google satın aldım.


Video gider olarak düşük arama hacmi, sivri benefts biçmek kişi kişiler de "sıcak" anahtar kelimeler için optimize kendi web sayfaları vardır. Html ile video çevreleyen emin olun. içerik ekleyin. Yeni CNBC.com videolar örnekler için bkz.Sosyal bookmarking araçları video sayfalarına eklenmesi gerekir. İnsanlar içerik dağıtmak olabildiğince kolay yapmak.Video içerik bulmak tarayıcıları için yapmak kolaydır. Video içeriğinizin tümünü tek bir yerde tutun. Belki de tek bir dizin kök dizin devre dışı. Bir Video Site Haritası göz önünde bulundurun. Henüz başka bir dağıtım yem RSS beslemeleri... yapıyoruz emin olun. Video dosyalarınızı alakalı anahtar kelimeler ile etiketleyin. Video sahneleri etiketi ve mümkün olduğunca spesifik olun. Gömülebilir (as ın içeriğinize bağlı olarak yasal olarak uzun süre) Videolar sağlar.


Gregory MarkelNeden video arama önemli üzerinden atlayacağım. Burada işimiz bittiğinde bu sunuyu web kapalı indirebiliriz. Bunun için geri dönebilirsiniz ve et ve patates için zaman istiyorum.


Yüklenen videolar videolar üzerinde yorum, ileri onları diğer arkadaşlar için onlara boyun eğmek sosyal rezervasyon Hizmetleri, vb "arkadaşlar" alarak artırmak. Videolarınızı uygun şekilde etiketlendiğinden emin olun.RSS akışlarınızı uygun etiketleme ve anahtar kelimeler optimize.


Stephen BakerBazı videolar tarayıcılarının daha görünür kılmak teknolojileri üzerinde odaklanmak gidiyoruz. Biz bir başlangıç. 2005 Yılında Podzinger başladı ve böylece biz güvercin delikli olarak sadece podcast için son zamanlarda rebranded.Konuşma metni için bizim çekirdek teknolojidir ve medya Mağazacılık - arama ve yayıncılık çözümleri, canlı ve isteğe bağlı ve yazılımı bir hizmet olarak sunmaktadır.Damper anahtar kelimeler, sadece arıyoruz temel online medya sorunu olduğunu meta veriler ve çapa metin. Dosyanın içinde ne olduğunu hakkında bir şey yoktur. Ancak, içeriği bir transkript oluşturabilirsiniz, bu dosya "aboutness" zenginliği ile tarayıcılarının sağlayabilir. Tutanaklar tarayıcı dostu ve içerik zengin sayfaları vardır.Bir kez sen oluşturulur Tutanaklar hamle bazı etiketleme ve onlar transkript itlaf çünkü anahtar kelimeler ekleme gibi şu anda google internet reklamcılığı manuel süreçleri otomatikleştirmek için gerçekleştirebileceğiniz. Etiketler, tabii ki, reklam hedefleme geliştirmek ve içeriksel reklamcılık fırsat yaratmak.


Büyük perakendeciler için online satış güçlü olabilir SuggestedReport olarak: 79 pct kötü niyetli saldırılar ve Android OS vurdu


Pazarlama millet üzerinde % 50 SaleAnyone hala kullanımı Skype paylaşmak ihtiyacı var?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder