6 Eylül 2013 Cuma

Microsoft sayfa Hunt, Bing daha iyi yapmak için oyun

Technology Review, Microsoft araştırma ekibi bir oyun daha iyi bir arama motoru Bing olmasına yardımcı olmak için tasarlanan raporlar. Oyun Page Hunt adlı ve web sayfaları olan oyuncu sunar ve sayfa içinde ilk beş sonuçlar üretecektir sorgular tahmin etmek ister. No.2 vb. ise sayfa listesinde, 90 puan no.1 ise oyuncu 100 puan.Burada sessiz bir video demo, beni oyunu: Bu oyun çünkü o-ebilmek göstermek sen ne kadar iyi veya kötü sonuçları Bing, net sitesinde vardır ilginçtir. A WebmasterWorld iplik vardır eğlence quotes hakkında bu oyun: Wow, Bings deli kötü. 1 20 Dışarı-in var ve bazı çok açık.Bing amigo rastlamak istemiyorum, ama söylemek için çok iyi bir ürün yapmak olabilir kullanıcıların doğrudan geribildirim türlü almak için pretty dang bir yaratıcı fikir. Eğer testi google reklam s ders olsun onlara bing bir adım daha ileriye itmek için yeterli yararlı veri verdi hissediyorum gibi çalıştırdığınızda genel toplamı sonrası görmek için ilgi olacaktır. Daha iyi bing alır, daha fazla rekabet daha fazla rekabet ihtiyacı bir alanda göreceğiz... biz tüm ileri çıkıp...Yaratıcı fikir gerçekten de görmek çok güzel.WebmasterWorld Forum tartışma.


Oyun oynamak istiyorsanız, benim Wii veya Xbox up ateş. Bilgi için baktığımda içinde oyun oynamayı hiç ilgimi çekmiyor. Www.dogreatgood.com kullanmak gibi - temiz alakalı sonuçlar sağlar ve Humane Society ve Big Brothers Big Sisters gibi hayır kurumlarına bağışladı.


Büyük perakendeciler için online satış güçlü olabilir SuggestedReport olarak: 79 pct kötü niyetli saldırılar ve Android OS vurdu


HTML resim en boy oranını sorunu.Uygun fiyatlarla hedefli trafik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder